Äntligen helg!

Bild från skolan igår. Nike vincent och jag. Söta vi är. Nu ska jag snart sminkat mig, alla planer inför valborg är KLARA!!

Vackert+svar på fråga

Bilder ifrån kungsan igår.
Fick en fråga förut, FRÅGA: Häärlig blogg! :) Heter din pojke Björn och är det din pojkvän eller? :P
SVAR: Ja det är min pojkvän, han heter Björn och kallas för Bej som utalas som det låter. Tack så jätte mycket gulligt av dig! :)

godmorgon,lycka!

Bild på mig ifrån igår.
Gårkvällen var super mysig, bilder kommer snart!

kungsan

Fredrika:


Jag:



vi:


Spenderat denna Fredag i kungsträdgården med finaste Fredrika. Flera bilder kommer, ska käka nu. Sen så blir de att åka till staden och spendera kvällen/natten. kyssar!

..

Plugget dödar mig, så ja bloggningen suger nu.

Första skoldagen


Nu bär jag av mot helvetet igen... med gympa kläder på och allt, vilken mjukstart med gympa som första lektionen, nja inte direkt va..? efter skolan blir det råplugg med Fredrika, pyss på er hoppas ni har de gött.

Fredrika <3

Vet egentligen inte vart jag ska börja någonstans, men jag kör på. Ca två år tillsammans nu och du betyder fortfarander lika mycket för mig som du gjorde då fast ännu mera, så mycket så jag inte ens kan beskriva hur mycket. Alla minnen med dig kommer alltid finnas kvar i mitt huvud högst upp på topplistan, du är den människan jag aldrig kommer glömma bort, jag kommer hänga fast vid dig ända tills vi blir gamla gummor. Du är den som verkligen är sann som aldrig skulle kunna göra något för att såra en annan, du är nästan den ända som verkligen är så sann. Du är den vännen alla drömmer om att ha men inte många som får, jag hittade dig och jag tänker aldrig släppa taget om dig. Du betyder allt för mig världens bästa! Jag älskar dig Fredrika Torkel Torell. Jag och Alejandro kommer alltid göra de ;)

Bilden säger allt!

Påsklov 2011

Fåfängan med Fredrika:
åt jordgubbar i världens värme uppe på berget fåfängan med världens finaste, bästaste fredrika!!

Älskar dig <3

Hade skjorta och var barbent, de är grejjer de.

Sötaste Fredrika.

åt galet mycket jordgubbar gjorde vi.

påsk middag:

Calle kusin, syster sophia, sophias pojkvän calle.

issa och cornlia, haha gullungar

Jag och issa älskling.

Fotat med baby:


middag med cornelia och isabelle på där med pasta:

snygggggga cornelia.

världens finaste.

älskar dig

Fotat med Fredrika:

snygga fredrika.

jag.

Varit med min älskade pojke:


Var med hans familj ute, bland de mysigaste stunderna i mitt liv.

Ute med folk:



Blandade bilder från en fest typ lördagen.

Några bilder från några dagar av lovet, helt underbart lov. Perfekt faktist. inte legat inne en enda jag, jag har varit ute och träffat massa roligt folk varje dag. badade i järla sjön igår btw!!

jag älskar dig

Jag älskar dig mer än vad de finns ord för!

sis

-

Fräknar!

Tiitttaaa!! nu har jag ändå sminkat över dom så ja skojja inte hur jag ser ut egentligen haha!

pusssssssss

Ska hem till ludde som fyller år snart. jag har fått massa fräknar fast dom har jag sminkat över, hehe. puss på er!

summer love

Bild från igår som lollo tog på mig, mysigt javisst! Nu kommer min pojke hit, hoppas vi ska sola för jag är blekare än vitssipporna på bilden likosm.. puss på er!!

Du ger mig ett leende på läpparna!


Ph; av mig på lollo. nikon d90
Från idag, åh så snygg kompis jag har det är inte ens kul. älskar dig!!

ut och fota!

Fredrika!

Bild ifrån igår på världens bästa! Idag ska jag träffa lollo, vi ska fota galet mycket. bilder sen, javisst!

awww!!

titta min pojkväns mamma kom precis upp med en kopp te och choklad till mig, jag typ dör av gullighet!!

Hårdingar!

Bild från i lördags, stört lyckad kväll med underbaringar. älskar er!

hemma hos pojken, utan pojken

just nu sitter jag hemma hos min pojkvän fast utan honom, han är på träning så ja jag sitter i hans rum i hans mjukisbyxor och hans tröja. Varit ute hela dagen idag med honom, så mysigt. Nu ska jag sätta på big brother eller tvn eller läsa min bok hihi. Nej nu blev det beslutsånges.se, kanske medelar er senare hihi. puss!

FREDRIKA

snygg tjej vid namn fredrika!

Ut i solen!

Haha i fredags efter att jag hade fått dom där blommorna av pelle i min klass, gulligt!
Idag har jag på mig shorts och en tröja som jag shoppade igår, jag har shoppat massor i helgen som jag lägger upp någon gång under lovet.
Nu ska jag hem till min pojkvän och sola vid deras pol, härligt! :D

vårkänslor!!

nikon d90-50mm 1,4

Söndag i stockholm!

Bilder ifrån världens finaste dag, idag!
Bilder: frappe,frappe,fredrika,fredrika,jag,jag, fredrika, jag, fredrika, jag, fredrika, där vi spenderade dagen!

Idag har det varit världens bästa väder, jag och frederika spenderade dagen i stan igen, med en varsin frappe vid vattnet, åh vad det var mysigt. Lyssnade på musik, drack, fotade och pratade. både idag och igår har varit bland de mysigaste dagarna på lääänge!

Söndag 12:30

Ph; me. Av; Fredrika
Jag igår när jag och fredrika satt på typ djurgården och lyssnade på hög musik och drack frappe, det är seriöst den godaste drickan i hela världen. Ska in till stan med Fredrika idag igen, kanske blir frappe och sätta sig i en park igen idag. Shopping ska de hinnas med också. Nu måste jag sminka klart mig. Puss!

Fredags!



Fyra bilder ifrån gårdagen som jag spenderade med världens bästa, fredrika! Senare på kvällen var det fest, de var sjukt kul! Puss på er, mera bloggning snart!

Stan i solen!

Nu åker jag med fredrika till stan, ska ge henne hennes paket också! ;)
Fest ikväll så jag kommer inte hinna blogga så mkt!

Färg/Svart vitt?


Bild från igår i skolan, tagen av nike! Vilken bild föredrar ni?

Puss!

-

vårkänslor!!

Pusspåer!

Nu åker jag hem till min pojkvän och spenderar kvällen och natten. Vi hörs imorgon, puuss

skolan avklarad!


Två bilder på mig som är tagna förra veckan. Så nu är måndagen avklarad, ska träffa min pojkvän nu och sedan ska jag hem o käka mat. Berättar mera senare mot kvällen. Puss på er!

två månader idag ♥

Love-is-7_large
2 månader med älsklingen idag!
Jävlar vad tiden har gått snabbt, det är två månader sedan det blev vi två tillsammans. Jag ångrar inte en sekund av alla sekunder jag har spenderat med dig. Alla månader, veckor, dagar, minuter och senukder jag har spenderat med dig har varit bland de bästa i hela mitt liv, och mer ska det bli. Jag kommer ihåg alla stunder som om dom vore igår. Jag är så himla lycklig, tack för att du alltid finns vid min sida.
Jag älskar dig ♥

Fredags!



Tre bilder ifrån i Fredags som jag spenderade med Linnea. Åh vi hade det verkligen sjukt jävla kul, vi måste verkligen ses massa gånger till. Idag har jag tränat och solat och varit med min pojkvän som jag har varit med hela helgen, kollade på när han tävlade i simning han var as duktig, satt i hallen i över 10 timmar haha, men jag var duktig på det hihi. nu blir det plugg...

SOLA

Nu ska jag ut och sola med fredrika!!! <3

Never say never!

Den här ska jag se NU!

FREEEEEDAG!

Åhh äntligen Fredag, nu är det nationella prov i engelska kul att jag har IQ som en fiskmås i engelska.. Efterskolan ska jag träffa Linnea vi ska in till stan och fika och kolla på never say never, åh mysigt! Vi hörs puss!

Baby time!


ska till min pojkvän nu, hörs!! ♥

Lill Lördag!












Några bilder från gårdagskvällen hemma hos jonna. Hon fyllde år så jag och tjejerna åkte hem till henne och överasskade henne, OM hon blev överaskad. As lyckad kväll blev det iaf, nu bär det av till skolan, puss på er!
Tack för igår jonna! <3

take a minute!

Dagen spenderades på ett museum vilket jag inte kommer ihåg namnet på. Jag jonna och nike gick runt och svarade på frågorna men sen blev vi trötta så vi la oss på golvet nära fågeln på bilden, haha gulligt!!
GRATTIS JONNA PÅ 16ÅRS DAGEN!!

shoppat!

Den här snygga sommartoppen har jag köpt och jag älskar´t!! Tagen med min iphone!

Godmorgon!

Den här bilden är tagen i 25 minus grader, kanske inte är så konstigt när man kollar på min min haha! Ligger i sängen och kollar på big brother, åhh!!

Jag vill ha dig här på riktigt inatt, suga liv ur din halspulsåder

Aldrig varit på ett sånt här jobbigt pass som idag, vi var på spinning igen, om jag dog!! Nu ska jag snart sova, så jag säger godnatt nu så hörs vi imorgon! Överskriften kommer ifrån Lars winnerbäck och miss Lee.
GODNATT

3 words, 8 letters, say it and i'm yours




Nu ska jag snart åka och träna med världens bästa! Som då heter Fredrika. Ska köpa födelsedagspressent till henne i helgen som kommer att äga sönder allt som finns!!

love

Tumblr_lj2vkpogtj1qdfgbso1_500_large
sant, så sant!

Shopping!

Mycket blåare i verkligheten!
Dessa två plagg köpte jag igår, men jag är fett osäker på den blåa känner jag nu, den finns med vita ränder istället för svarta, och det känner jag skulle vara snyggare, vad tycker ni?
men jag älskar de vita linnet!!

Dagens outfit 4 April!

Tröja: Fredrikas från Bik bok
Jeans: H&M, nya
Såhär ser jag ut idag måndag. Efter skolan ska jag plugga med Fredrika sen så ska vi åka och träna, nu måste jag bara fixa håret för det har blivit konsigt, puss på er!

trännnnnaaaa!

Nu drar jag och Fredrika o bränner fett, sen ska vi shoppa och ha massa mysig tid tillsammans! Ha det as bra, puss på er, mera bloggning sen!

Kärlek

Jag tog den här tröjan av fredrika igår hihi, den är så jävla mysig. Hon kommer inte få tillbaka den för 5 öre, förlåt fredrika men du kan få låna den av mig någongång haha! Puss på den tröjan!
TISINSTÄLLT!

Ha en as bra fredag!!

Såhär ser jag ut ikväll, taxin kommer om några minuter så ska jag hem till lollo och sedan vid 21 åker jag hem till min pojkvän med sandra och jonte. Fan vad kul fredag, hoppas ni har det som fan kul!! Puss på er, kameran hänger med hela kvällen/natten ;)

Godmorgon orkar inte!


Jag som trodde det var vår, sen så började det snöa igår kväll, happy man blev då, NEJ! Men jag hann ta dessa bilder igår efter skolan innan jag träffade världens bästa Fredrika. Såhär ser dagen ut:
08:10-15:15- skola, massa tråkiga skit ämnen bara
15-30-17:00- hem och bara slappa, så att jag inte blir trött ikväll, och sminka mig o sånt
18:30-20:00- hem till världens bästa Lollo på middag, super mysigt!
21:00-14:00 hem till pojkvännen med sandra och jonte och bej såklart!
Bloggar när jag kommer hem, puss!

RSS 2.0